20090614

I wanna be the one to walk in the sun..

Ma tean, ma tean, ma tean. Ma tean liiga palju ja ometi liiga vähe.

Ma tean, et kuskil küberruumis teatud inimesed ootavad, et ma teeks järjekordseid kokkuvõtteid oma elu kohta. Ma ei tea, mida põnevat teile öelda.

Astusin eelmise reede õhtul välja.. teadmisega, et ma vajan sõpru ja nalja ja janti ja lanti. Kui noored juba 11 ajal koju hakkasid astuma, mõtlesin ma, et kurat, millal ma viimati Zavis käisin. Teatud kutse vaikselt ka tõmbas sinnapoole. Mõtlesin, et astun läbi, mis minuga ikka juhtuda saab. Ja siis.. pooleldi nagu mööda kõndides tundsin selle urka ees ära liiga tuttava patsitatud pea ja liiga tuttavad hilbud. Ja nagu muuseas.. tuli välja, et Piglet oli juhuslikult Eestis. :D Mille peale Puhh kiljus ja kallistas terve ülejäänud õhtu. Ja early night home'ist sai zav, õlled, tantsulka, palju kallistusi, natuke kakelusi, natuke varahommikust viina ja naised plita ääres pelmeene vaaritamas.. ja noh. igasugu muud pornot sai ka. x)

Ütleme nii, et kui kell kaks päeval hommikut hakkasime vastu võtma, siis .. oli üsna räbal olla. Paljalt ringi jooksmine oli teinud ka oma töö ja õhtuks olin ma täiesti siruli ja järgmine hommik alustasin rõõmsalt kopsutükkide välja köhimisega. Oma sünnipäeva päevase aja veetsingi peamiselt teki all juues kordamööda Coldrexit ja kohvi ja vaadates Weedsi ja lugedes natuke Sofi Oksase "Puhastust", mis on muuseas, olgugi et ma pole sellega isegi poole peal veel, üsna kindlasti suurepärane raamat, mida kõigile julgelt soovitan.

Õhtul tegin siis endale näo pähe ja istusin täpselt paraja lauatäie karvaste ja sulelistega Maailmas ja Mujal.. ja mul oli hästi tore. Erinevate inimeste eesmärk mind umbe joota läks suurepäraselt läbi, õllede ja siidrite vahele kingiti tekiilat ja hot shotte ja veel mingeid imelikke jooke.. :P Aga täitsa omal jalal kõndisin pärast veel mööda maad ja ilma ringi ja suutsin veel väga olulisi ja vajalikke vestlusi maha pidada.. Ja juba nädala aja jooksul teise padja täpselt sama "ripsmetušiga magama ja padja peale töinama" meetodiga ära määrida.. Well, it's my party and I cry if I want to.. :P

Aga see õhtu näitas üliolulist. Et ta on tõesti alati olemas. :)

Pärast sünnipäeva räbaldusin ma aga veel palju rohkem. Ei köha ei nohu pole siiani eriti järele andnud, kogu aeg on nii palav nagu menopausi teeks läbi ja üleüldse on suht nõder olla. Kahju on eelkõige sellest, et mõni täitsa ilus soe päev jäi nautimata. Ses suhtes, et arvestades selle suve prognoosi on need +20sed päikeselised päevad probably as good as it gets. Nautigem siis.

Meie 2-päevase lõpupeo jaoks on prognoos küll üsna.. nukker. Tõenäoliselt vaatame me veekogusid vaid kaugelt kampsunites ja rummiga teed juues. :P

Põhimõtteliselt kui tänane päev kuidagi ruttu ja jooksuga mööda saaks, siis läheks äkšõniks. Ja ma niivõrd ootan seda juba, sest ma olen põhimõtteliselt kogu nädala kodus istunud ja tatti pritsinud. Vähemalt ma alustasin oma elu tühjendamist ebavajalikest asjadest - kinkisin oma tädile ära prügikotitäie riideid ja sain ühe erksavärvilise kaltsuvaiba vastu.. :) minu oma pesa esimene oma asi.

Täna hommikul paberimajandust sorteerides sattusin mingite piltide peale, mis ma talvel olin ilmutanud. Mõned pildid Islandist.. Üks pilt EGNi jõuluballilt, sest ma lasin tookord kalli sünnipäeva puhul kaks ilmutada ja kinkisin ühe.. ja üks pilt.. eelmise aasta Riia Pride'ist, seesama, mis ka tema korteris raamitud oli.. Associated Press või miski muu sarnane.. Hiiglasuures formaadis ka veel. Ja oh irooniat, ma olin nad tellinud ja unustanud.. ja nüüd kui ma nad leidsin.. pole mul enam põhjust seda maailma ilusaimat pilti ei ära raamida ega seinale kleepida.. võib seal ümbriku sees edasi tolmata..

What a waste of time and money and beauty samas..

On the other hand. Mul on tulnud priimad eksamitulemused.. 82. 95. 94. Kirjandit veel ootame. Et siis Tallinn, üsna kindlalt siit ma tulengi. Sellega seoses, otsin suurepärast korterikaaslast päälinnamaile, sugu pole oluline, välimust võiks nii palju olla, et pimedas korteris ära ei ehmata, mõistust nii palju olla, et korterit mitte põlema panna ja mitte suvalistele parmudele öömaja pakkuda, vastutulelikkust võiks nii palju olla, et annab andeks kui ma pesuväel mööda korterit Spice Girlsi taustal ringi tantsin ja deodorandipudelisse laulan või kui ma kuu aega nõusid kraanikaussi kuhjan, et need siis ühel päeval purjus peaga taustaks üürgava Vengaboysi saatel ära pesta. Tõenäoliselt tassin tänavalt loomi ka koju. Muidu olen üdini armas ja rõõmsameelne.
PS. Olen maksejõuetu. :)


Ja kui kellelgi veel minu tegemistest pole küllalt saanud, siis 19. juuni kell 12 on MHGs mu lõpetamine ja ma luban - ma näen ülihea välja. Tulge visake pilk peale. :)

3 comments:

Kaido said...

Igatahes haigus võib olla pingest

Kaido said...

Stressist ja muudest erinevatest asjadest

Ei saa lõpetamisele tulla aga head lõppu tuupur, keskkool on ju parim aeg elus

Lillelapsiku Loomaaed said...

hah. ma ei saa ka tulla. rsk. a ma vist tulen täna. rsk.

kärssninn puhhi sõpa metsast